Cégkereső: tevékenységi kör, termék, szolgáltatás, márka szerint
 
Főoldal Regisztráció Magunkról E-mail Impresszum

MCOnet Média Csoport
 
Cégnév:
Tevékenységi kör:
Termék / Szolgáltatás:
Márkanév:
Megye:
Város / település:


 
 
   
 

Hirdetés

 
 
 
 
 

    Termék - Szolgáltatás - Márka - Cégkereső
CÉGABLAK
E-mailKedvenc
Lindab Building Systems Kft. Lindab Building Systems Kft.
Nyíregyháza   Szabolcs-Szatmár-Bereg   megye Derkovits u. 106-108.
irányítószám: 4400
Tel.:+36-42-501-310  Fax:+36-42-312-029
Web: http://csarnokepites.mconet.biz
E-mail: csarnokepites@mconet.biz

Működési terület:  Gyártó, termelő, feldolgozó
Tevékenység:  Csarnokrendszer, Építőipar, Építészet, Logisztika, Építőipari kivitelezés
Termék/Szolgáltatás: Csarnoképítés, Acélszerkezet, Fémszerkezet, Generálkivitelezés, Építés, Mérnöki tervezés, Mérnöki tevékenység, Műszaki tervezés, Autószalon építés, Csarnokszerkezet, Könnyűszerkezetes csarnok, Csarnok, Könnyűszerkezetes épületszerelés, Könnyűszerkezetes épületszerkezet, Célcsarnok, Iparcsarnok, Épületszerkezet, Beruházás, Magasépítés, Acélszerkezetes épület, Acélszerkezetű csarnok, Épületrendszer, Gyártócsarnok, Disztribució, Kereskedelmi csarnok, Könnyűszerkezet
Márkanév: 

A Lindab Building Systems az acélszerkezetes csarnokok gyártásának vezető vállalata az európai piacon. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal az ipari, kereskedelmi, mezőgazdasági és közösségi piacokat látjuk el. A cég termékeit elsősorban az Európa minden részén megtalálható, független kereskedőkön keresztül értékesíti. A Lindab ezen kívül közvetlen kapcsolatot is fenntart multinacionális vállalatokkal, összetettebb projektek, vagy különlegesen nagy méretű illetve komplexitású épületek esetén.


Rendszerünk és a forgalmazott részegységek kivételes értéket biztosítanak a Builderek részére, akik képviselnek minket, illetve az épülettulajdonosok részére, akik bíznak bennünk.